Fiat 500 Klub Danmark

Fiat 500 Klub Danmark

Fyrklöverbladet

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 lør, februar 16, 2019 09:48:45

Hej

Hermed Fyrklöverbladet 2-2019

Mange Fiat-hilsner

Niels
Fyrklöverbladet

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 tir, januar 29, 2019 19:06:13

Hej

Hermed årets første Fyrklöverblad1-2019

Mange Fiat-hilsner

Niels
Årets bil gennem 50 år

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 fre, oktober 05, 2018 09:10:48


En tur ad memory lane.

”Årets bil gennem 50 år” en udstilling der kan ses i perioden fra

d. 6.oktober – 30. december 2018 på Viborg museum.

Udstillingen kan også ses på Hvidovre museum fra

d. 24. januar – 22. april 2019

Se mere på aaretsbil.dk og https://forstadsmuseet.dk/

Mange Fiat-hilsner

Niels

Invitation

Fiat jorden rundtOprettet af Niels medlem nr. 3 tor, februar 22, 2018 19:00:19

Hej

Francesco har bedt mig lave dette lille indlæg vedr. hans nye 500 Abarth

Mange Fiat-hilsner

Niels

Præsentation af min nye 500 Abarth Trofeo

500 Abarth Trofeo Tributo

Søndag d. 18. marts fra kl. 10 til 12 vil der være gratis vin, Parmiggiano og Panino

til alle der kommer med en Abarth.

Ved Ristorante Capri, Dronningensgade 2B, 5000 Odense C

Hvor historien startede i 95.

Abarth never ending story.

500 Abarth-hilsner

Francesco Abarth Aversa

Fiat on tour

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 søn, juli 16, 2017 16:42:02

Hej

Her et link fra afslutningen på Fiat 500 træf i Garlenda 2017

https://www.youtube.com/watch?v=lpMVx8PXa5I

Video optaget af : Susanne Hansen.

Mange Fiat-hilsner

NielsFiat on tour

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 tor, juli 13, 2017 19:08:04

Fiat on Tour Danmark -Italien

De sidste etaper af vores tur.

Tirsdag gik turen fra Lugano over San Bernardino passet, nogle tog tunnelen og ændre kørte over passet. Efter et par små reparationer nåede vi frem til Ellwange.

Onsdag gik turen så mod Hildesheim. Her fik vi at mærke at vi havde forladt det gode vejr, det meste af dages etape foregik i regnvejr, ja nærmest skybrud. Det var ikke så rart, men vi nåede dagens destination efter at ha' kæmpet os igennem regnen, kø ved Kassel og overstået nogle reparationer undervejs. Da vi havde spist var der lige et par biler der måtte under kyndige hænder.

Idag torsdag er så turens sidste etape, som vi startede kl. 8.00 med kurs mod den " Gamle Grænse kro". Hvor vi efter en rigtig fin modtagelse med banner og en god kop dansk kaffe og kage, tog afsked og takkede hinanden for en rigtig god tur. Herefter kørt vi hver til sidt, og der er nogle små FIAT'er der har fortjent at komme hjem og hvile sig, blive vasket, pudset og plejet, de har gjort det fantastisk godt 😀👍🚕🚗🚙🚕🚗🚙

DEN LILLE 🚕 EJER vil rigtig gerne sige alle deltager af Fiat on Tour mange mange tak for en helt fantastisk tur. Vi har nydt hver eneste dag, og det dejlige fællesskab, vi har været en del af. I er alle nogle fantastiske mennesker. Pas godt på jer selv til vi ses igen og fortsat god sommer til jer alle 😀🚕

Fiat on tur Danmark - Italien

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 man, juli 10, 2017 21:49:16
Fiat on Tour Danmark - Italien Mandag d. 10 juli. Dagens etape Garlenda - Lugano 300 km. Så vender vi næsen hjemad efter nogle rigtige gode dage i Garlenda. Morgen startede med morgenmad og nedtagning af dvs. telte, samt pakning af fiaterne. Det er jo om at få pakket rigtig da vi jo ikke har sååååå meget plads og der er helt sikkert kommet lidt ekstra til i løbet af ugen 😀😬. Meningen var at vi alle skulle ha' tanket fiaterne ved den lokale tankstation i Garlenda men han var løbet tør for brændstof. Der har nok været mange tørstige små FIAT'er forbi i løbet af weekenden 🚕🚗🚙🚕🚗, så vi måtte køre med forurettet sag og finde en tankstation på motorvejen. Ved Milano gjorde vi en stop for at se "Museo Storico Alfa". Her fik de fleste set museet, og fik et indblik i hele Alfa Romeo's produktion af biler og flymotorer, alt imens andre tog sig en kop kaffe i cafeen. Her mødte vi nogle dansker der syntes at det var meget lang at køre i sådan nogle små biler, men at det var sejt at vi gjorde det. Så gik turen videre mod næste stop, som var en rasteplads hvor vi skulle mødes med Lotte og Hessel og så var vi atter fuldtallige 😀. Herfra gik det videre til grænse mod Schweiz også mod Lugano. Vel ankommet til hotellet fik vi en velfortjent øl og et godt bad inden vi godt sultende fik en dejlig burger i bedste amerikanerstyle.

Fiat 500 on tour

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 søn, juli 09, 2017 17:40:55
Fiat on Tour Danmark - Italien Lørdag d. 8 juli, Garlenda træf. En rigtig hyggelig dag med masser af aktivitet, nogle gik på stumpemarked☹️ op til flere gange, det kan jo være svært at bestemme sig, nogen tog til strande for at bade, andre gik på opdagelse i Fiat butikken i Garlenda og Fiat museet blev også besøgt. Dog sluttede eftermiddagen rigtig træls, da Hessel og Lotte fik stjålet deres Fiat 500 N model fra 1959, rigtig rigtig træls øv øv øv. Så det lage lige en dæmper på resten af dagen og aftens Gallamiddag 😬😬😬😢😢 Fiat on Tour Danmark - Italien Søndag d. 9 juli, Garlenda træf. Dagens højdepunkt var paradekørsel og præsentation af deltager landene's biller, på den lokale travbane. Her blev vi budt på små Fiat kager og Asti. Der var omkring 1000 FIAT'er. Alle lande og regioner kørte frem og blev hyldet med deres nationalsang, en meget stor og smuk oplevelse. Når vi får bedre internetforbindelse lægger vi nogle billeder samt video på hjemmesiden. Mange Fiat hilsner fra den lille 🚕 ejer.

Næste »