Fiat 500 Klub Danmark

Fiat 500 Klub Danmark

Velkommen

Medlemmer af Fiat 500 Klub Danmark kan i vores forum oprette nye indlæg samt tilføje kommentarer til eksisterende indlæg. Medlemmer der ikke allerede har modtaget en invitation, kan sende en mail til webmasteren på breinholt.herb@hotmail.com. Husk at oplyse navn samt medlemsnummer. Hvis du ønsker at melde dig ind i klubben, kan dette gøres på vores hjemmeside http://www.fiat500klub.dk.

Projekt.

RodekassenOprettet af Medlem nr. 857 fre, juni 17, 2016 09:27:04

Hej.

Vi er blevet de, lykkelige ejer af en Fiat 600 D. fra 1968. (Konen har altid ønsket sig en. Så da jeg kom til at byde på en aktion. Ja så endte det jo med at vi havde købt den.) Det er et projekt. Da den er lidt rusten og der mangler også en del stumper.

Jeg har søgt oplysninger på den da den helst skal stå så original som mulig. Kan dog ikke helt finde ud af hvad det er for en model. Har kun en midlertidig registreringsattest. Fiat 600 D Stelnummer 2379.371 Godkendelsesnummer S 348. Registreringsdato 5.11.68.

Motoren er defekt. Mangler topstykke og et stempel. Der står SEAT 100 på den så den er nok ikke original.

Jeg håber der er nogle, blandt alle i Fiat medlemmer, der vil komme med gode råd og fif til hvordan man griber sådan en restaurering an. Køb af reservedele. Motor. Skærme. MM. Eventuel adresser på Fiat forhandler i nord Italien da vi er på ferie der.

Med venlig hilsen. Og på forhånd tak.

Stig Kjærgård.

Medlem. Nr. 857.