Fiat 500 Klub Danmark

Fiat 500 Klub Danmark

LEg GOdt

RodekassenOprettet af Webmaster Johnny B man, maj 28, 2018 19:57:37
For os der 'glemte' at blive voksne og som stadig bygger med LEGO ..... smiley

https://www.youtube.com/watch?v=VKDUWi_jzaY
Kontigent

RodekassenOprettet af Medlem nr. 806 ons, november 01, 2017 10:23:09
Hej

Hvornår skal vi betale kontigent ?

Samt lidt info om girokort ?

M.V.H. Jesper

Fiat on tour

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 søn, juli 16, 2017 16:42:02

Hej

Her et link fra afslutningen på Fiat 500 træf i Garlenda 2017

https://www.youtube.com/watch?v=lpMVx8PXa5I

Video optaget af : Susanne Hansen.

Mange Fiat-hilsner

NielsFiat on tour

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 tor, juli 13, 2017 19:08:04

Fiat on Tour Danmark -Italien

De sidste etaper af vores tur.

Tirsdag gik turen fra Lugano over San Bernardino passet, nogle tog tunnelen og ændre kørte over passet. Efter et par små reparationer nåede vi frem til Ellwange.

Onsdag gik turen så mod Hildesheim. Her fik vi at mærke at vi havde forladt det gode vejr, det meste af dages etape foregik i regnvejr, ja nærmest skybrud. Det var ikke så rart, men vi nåede dagens destination efter at ha' kæmpet os igennem regnen, kø ved Kassel og overstået nogle reparationer undervejs. Da vi havde spist var der lige et par biler der måtte under kyndige hænder.

Idag torsdag er så turens sidste etape, som vi startede kl. 8.00 med kurs mod den " Gamle Grænse kro". Hvor vi efter en rigtig fin modtagelse med banner og en god kop dansk kaffe og kage, tog afsked og takkede hinanden for en rigtig god tur. Herefter kørt vi hver til sidt, og der er nogle små FIAT'er der har fortjent at komme hjem og hvile sig, blive vasket, pudset og plejet, de har gjort det fantastisk godt 😀👍🚕🚗🚙🚕🚗🚙

DEN LILLE 🚕 EJER vil rigtig gerne sige alle deltager af Fiat on Tour mange mange tak for en helt fantastisk tur. Vi har nydt hver eneste dag, og det dejlige fællesskab, vi har været en del af. I er alle nogle fantastiske mennesker. Pas godt på jer selv til vi ses igen og fortsat god sommer til jer alle 😀🚕

Fiat on tur Danmark - Italien

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 man, juli 10, 2017 21:49:16
Fiat on Tour Danmark - Italien Mandag d. 10 juli. Dagens etape Garlenda - Lugano 300 km. Så vender vi næsen hjemad efter nogle rigtige gode dage i Garlenda. Morgen startede med morgenmad og nedtagning af dvs. telte, samt pakning af fiaterne. Det er jo om at få pakket rigtig da vi jo ikke har sååååå meget plads og der er helt sikkert kommet lidt ekstra til i løbet af ugen 😀😬. Meningen var at vi alle skulle ha' tanket fiaterne ved den lokale tankstation i Garlenda men han var løbet tør for brændstof. Der har nok været mange tørstige små FIAT'er forbi i løbet af weekenden 🚕🚗🚙🚕🚗, så vi måtte køre med forurettet sag og finde en tankstation på motorvejen. Ved Milano gjorde vi en stop for at se "Museo Storico Alfa". Her fik de fleste set museet, og fik et indblik i hele Alfa Romeo's produktion af biler og flymotorer, alt imens andre tog sig en kop kaffe i cafeen. Her mødte vi nogle dansker der syntes at det var meget lang at køre i sådan nogle små biler, men at det var sejt at vi gjorde det. Så gik turen videre mod næste stop, som var en rasteplads hvor vi skulle mødes med Lotte og Hessel og så var vi atter fuldtallige 😀. Herfra gik det videre til grænse mod Schweiz også mod Lugano. Vel ankommet til hotellet fik vi en velfortjent øl og et godt bad inden vi godt sultende fik en dejlig burger i bedste amerikanerstyle.

Fiat 500 on tour

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 søn, juli 09, 2017 17:40:55
Fiat on Tour Danmark - Italien Lørdag d. 8 juli, Garlenda træf. En rigtig hyggelig dag med masser af aktivitet, nogle gik på stumpemarked☹️ op til flere gange, det kan jo være svært at bestemme sig, nogen tog til strande for at bade, andre gik på opdagelse i Fiat butikken i Garlenda og Fiat museet blev også besøgt. Dog sluttede eftermiddagen rigtig træls, da Hessel og Lotte fik stjålet deres Fiat 500 N model fra 1959, rigtig rigtig træls øv øv øv. Så det lage lige en dæmper på resten af dagen og aftens Gallamiddag 😬😬😬😢😢 Fiat on Tour Danmark - Italien Søndag d. 9 juli, Garlenda træf. Dagens højdepunkt var paradekørsel og præsentation af deltager landene's biller, på den lokale travbane. Her blev vi budt på små Fiat kager og Asti. Der var omkring 1000 FIAT'er. Alle lande og regioner kørte frem og blev hyldet med deres nationalsang, en meget stor og smuk oplevelse. Når vi får bedre internetforbindelse lægger vi nogle billeder samt video på hjemmesiden. Mange Fiat hilsner fra den lille 🚕 ejer.

Fiat on tour

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 fre, juli 07, 2017 21:31:08
Fiat on Tour Danmark - Italien Fredag d. 7 Juli, dagens etape Torino - Garlenda 200 km. Vi startede dagen etape kl. 9.00 og ankom til Garlenda kl. 12.00, hvor vi blev modtaget af hundredvis af glade Fiat folk og Fiat 500 i alverdens farver og med flag, en helt fantastisk oplevelse. Vi fik tjekket ind og fandt den sportsplads vi skulle være på. Vi fik sat telte op i 32 * varme 😬😅😅. Da vi var færdige og havde fået pavillonen sat op gik en delegation til det nærmeste bar og købte kolde og velfortjente øl 😀👍 Efter en meget varm eftermiddag gik nogle ud for at udforske stumpemarket og andre gik til købmanden for at købe ind til aftensmaden, brød, ost, pølse og grønt. Aften sluttede af med en tur rundt på pladsen 😀. Mange Fiat hilsner fra den lille 🚕 ejer. 

Fiat on tour

RodekassenOprettet af Niels medlem nr. 3 tor, juli 06, 2017 22:52:37
Fiat on Tour Torsdag d. 6 juli og den sidste dag i Torino, som var en ganske speciel dag i Fiat folkets liv. Det var nemlig i dag de små FIAT'er skulle på taget af Lingotto for at lave Trial track på den gamle testbane, for at fejre 60 året for Fiat 500 hvilket vi kan takke Hessel for, som har sørget for, at vi kunne få lov til at få denne oplevelse, hvilket ikke har været helt nemt. Vi indtog taget med stil og så blev der ellers kørt nogle ture, nogen mere vågede end andre, men alle havde en fantastisk oplevelse, der blev tage videoer og billeder i stor stil, men det så også bare godt ud. Efter endt kørsel blev de små FIAT'er linet op til fotografering. Vel nede igen gjorde vi os klar til næste punkt på dagen hvor, vi skulle besøge "Motorvillage Fiat" her fik vi en dejlig frokost, og bagefter blev der studeret de nyeste bil modeller bla. Jubilæums modellen af Fiat 500. Så alt i alt en rigtig god dag. I morgen køre vi så videre mod Garlenda. 😀 Hilsen den lille 🚕 ejer.

Næste »